ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

23 Μαΐου 2011
By

Στήν εξοδο του Μςσολογγίου οταν είχαν πέσει  ηρωικώς μαχόμενοι όλοι οι πολεμιστές οι γυναίκες εσφαζαν τα παιδιά τους και μετά αυτοκτονούσαν και οι ίδιες για να μην πέσουν στα χέρια των κατακτητών όπως φαίνεται και στον υπέροχο πίνακα ζωγραφικής.

Αυτό έγινε το 1826.

Σήμερα εν έτει 2011 οδηγούμαστε όπου να ναι να κάνουμε το ίδιο μετά την συνετή διαχείρηση των πολιτικών των τελευταίων δεκαετιών.

Τότε πέσαμε υπέρ βωμών και εστιών υπερασπιζόμενοι την πατρίδα μας απο τους βαρβάρους κατακτητές.

Σήμερα για ποιό λόγο θα οδηγηθούμε στην ίδια ηρωική πράξη;

Ε χουν αλλάξει οι καιροί .

Οι βάρβαροι φοβούμενοι τον εξευτελισμό της ήττας απο μια χούφτα Ελληνες έχουν βρεί όλους τους προδότες πολιτικούς και τους εχουν τάξει λαγούς με πετραχήλια  προκειμένου να τους παραδώσουν την χώρα αμαχητί.

Εμείς τι θα κάνουμε έναντι αυτής της μεγαλύτερης προδοσίας όλων των εποχών ;

Αντί να σφάξουμε τα παιδιά μας και να αυτοκτονήσουμε μετά και εμείς μήπως πρέπει να σφάξουμε με συνοπτικές διαδικασίες ολους αυτούς τους προδότες που μας κυβερνούν;

Δεν νομίζω οτι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την νομική οδό .

Ετσι και αλλιώς και τους νόμους τους έχουν τακτοποιήσει σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Και δεν θα τιμωρηθούν ποτέ με αυτούς τους νόμους. Δεν υπήρξε ούτε ενας νομικός να αντισταθεί  εναντιωθεί σε αυτούς τους νόμους;

Η μόνη λύση νομίζω οτι είναι να αρχίσουμε να θυμόμαστε το τραγούδι που τραγούδαγαν επι δικτατορίας  με τους στοιχους ……ΕΜΠΡΟΣ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ……. και να το κάνουμε και στην πράξη .

Σπύρος Π. Σκαρμούτσος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *