Καθαρίστε το συκώτι σας σε 24 ώρες – Απαλλαγείτε από περισσότερες από 1000 πέτρες ήπατος (κυριολεκτικά)

επιτυχής ασφαλή ήπατος-καθαρίσει-σε-24-ώρες-get-απαλλαγούμε-από-πάνω-1000-ήπατος-πέτρες-κυριολεκτικάΟ καθαρισμός του ήπατος βελτιώνει την πέψη κάτι που αποτελεί τη βάση της καλής υγείας. Λειτουργεί σπουδαία στη θεραπεία των αλλεργιών και επίσης ανακουφίζει τον πόνο στους ώμους, στον άνω βραχίονα, και στο άνω μέρος της πλάτης.

Οι περισσότεροι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, έχουν πέτρες στο συκώτι τους. Μερικοί παρουσιάζουν ακόμη και αλλεργίες ή εξανθήματα, ενώ άλλοι δεν εμφανίζουν συμπτώματα. Οι ακτινογραφίες δεν μπορούν να δείξουν τις πέτρες, καθώς είναι μικρές και μη ασβεστοποιημένες.

 

 

Υπάρχουν πολλοί τύποι πετρών και οι περισσότερες από αυτές έχουν κρυστάλλους χοληστερόλης. Μπορούν να είναι μαύρες, κόκκινες, λευκές, πράσινες ή με πιο σκούρο χρώμα. Το κέντρο των λίθων περιέχει κατάλοιπα βακτηρίων.

 

Οι επιστήμονες εξηγούν ότι οι πέτρες στο συκώτι αρχίζουν να σχηματίζονται γύρω από νεκρά βακτήρια, τα οποία αποτελούν και τον πυρήνα. Οι πέτρες ήπατος είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το μεγαλύτερο μέρος της χοληστερόλης παραμένει στο σώμα και οδηγούν σε ένα αυξημένο επίπεδο χοληστερόλης.

 

Οι πέτρες μπορούν να συσσωρεύσουν  βακτήρια, παράσιτα και ιούς που πηγαίνουν στο ήπαρ. Αυτό δημιουργεί άριστη κατάσταση για λοιμώξεις που αυξάνουν τον αριθμό των βακτηρίων στο σώμα. Οι λοιμώξεις και τα έλκη δεν μπορούν να θεραπευτούν χωρίς να αφαιρέσετε πρώτα τις πέτρες.

 

Μην εκτελείτε τον καθαρισμό του ήπατος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού, κρυολογήματος ή κάποιας σοβαρής ασθένειας!


Συστατικά:

 

  • 4 κουταλάκια του γλυκού αλάτι Epsom, ανεπεξέργαστο
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο, ψυχρής έκθλιψης
  • 1 μεγάλο ή 2 μικρά χυμώδη γκρέιπφρουτς

 

Επιλέξτε ημέρες κατά τις οποίες μπορείτε να ξεκουραστείτε, όπως το Σάββατο ή την Κυριακή, για παράδειγμα. Μην πάρετε φάρμακα, συμπληρωματικές βιταμίνες ή μέταλλα την προηγούμενη ημέρα πριν αρχίσετε την θεραπεία, διότι θα επηρεάσει τον καθαρισμό.

 

Για πρωινό και μεσημεριανό τρώτε τροφές που δεν περιέχουν λιπαρές ουσίες, όπως δημητριακά και φρούτα, χυμούς φρούτων, ψωμί και μέλι. Αποφύγετε το βούτυρο, το γάλα και τα λαχανικά με αλάτι, ή πατάτες. Αυτές οι τροφές αυξάνουν την πίεση του χοληδόχου πόρου του ήπατος, η οποία παρέχει περισσότερες πέτρες (κρυσταλλωμένες τοξίνες στο ήπαρ).

 

Πρόγραμμα:

 

14:00

 

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σταματήσετε να τρώτε ή να πίνετε οτιδήποτε, γιατί αν τρώτε, μπορεί να νιώσετε πόνο αργότερα.

 

Προετοιμάστε το αλάτι. Συνδυάστε 4 κουταλάκια του γλυκού ανεπεξέργαστο αλάτι και 3 φλιτζάνια νερό. Χύστε το μίγμα σε ένα γυάλινο μπουκάλι. Διατηρήστε το στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει αρκετά. Αυτό το βήμα είναι σημαντικό, δεδομένου ότι θα βελτιώσει τη γεύση του.

 

18:00

 

Πιείτε το πρώτο τέταρτο της παγωμένου αλατούχου φαρμάκου

 

20:00

 

Πιείτε το δεύτερο τέταρτο. Θα εξακολουθείτε να μην αισθάνεστε πείνα. Θυμηθείτε, θα πρέπει να λαμβάνετε τη δόση ακριβώς στην ώρα της, καθώς είναι απαραίτητο για την επιτυχία της θεραπείας καθαρισμού.

 

21:45

 

Κάνετε χυμό από το γκρέιπφρουτ και προσθέστε τον σε μισό φλιτζάνι ελαιόλαδου, ψυχρής έκθλιψης. Βάλτε το καπάκι και ανακινήστε μέχρι να αποκτήσει μια λεία υφή. Πηγαίνετε στην τουαλέτα πριν από την κατανάλωση του χυμού.

 

22:00

 

Πιείτε το χυμό γκρέιπφρουτ και αν υποφέρετε από αϋπνία, καταναλώστε λίγο βαλεριάνα. Πίνετε ενώ στέκεστε για 5 λεπτά. Πηγαίνετε στο κρεβάτι.

 

Όσο πιο γρήγορα ξαπλώσετε, τόσο περισσότερες πέτρες θα βγουν από το συκώτι σας.

 

Ξαπλώστε  ανάσκελα, και κρατήστε το κεφάλι σας ελαφρώς ψηλά, κατά προτίμηση σε ένα μαξιλάρι. Μείνετε ακίνητοι για 20 λεπτά.

 

Μπορεί να αισθανθείτε τις πέτρες να κινούνται μέσα από τα κανάλια. Δεν θα αισθανθείτε πόνο, επειδή το αλάτι έχει ανοίξει τα κανάλια του ήπατος . Τώρα μπορείτε να κοιμηθείτε καλά.

 

Πάρτε την τρίτη δόση το επόμενο πρωί. Αν έχετε πρόβλημα με ναυτία, περιμένετε πριν πιείτε το αλατούχο διάλυμα. 

 

Μην πάρετε τη δόση πριν από τις έξι π.μ.

 

Πάρτε την τέταρτη δόση, δύο ώρες αργότερα.

 

Μετά από δύο ώρες μπορείτε να φάτε. Ξεκινήστε με κάποιο φυσικό χυμό φρούτων και φάτε κάποιο φρούτο μετά από μισή ώρα.

 

Φάτε το κανονικό σας γεύμα μετά από μια ώρα. Να είναι ελαφρύ, και μέχρι το δείπνο σας θα πρέπει να έχετε ανακτήσει τις δυνάμεις σας.

 

Πόσο επιτυχής ήταν ο καθαρισμός σας;

 

Μπορεί να έχετε διάρροια το πρωί. Οι πέτρες ενίοτε ανεβαίνουν στην επιφάνεια του νερού λόγω της χοληστερόλης στο εσωτερικό τους. Και ναι, μπορείτε να τις μετρήσετε. Θα επιτευχθεί ο πλήρης καθαρισμός από την στιγμή που θα απομακρύνετε  περίπου 2.000 πέτρες. Επαναλάβετε τη θεραπεία μετά από 2 εβδομάδες. Μην εκτελέσετε τον καθαρισμό αν έχετε να κάνετε με μια ασθένεια ή ειδική κατάσταση της υγείας.

 

Μερικές φορές τα κανάλια του ήπατος  γεμίζουν με κρυστάλλους χοληστερόλης και όχι πέτρες, και θα εμφανιστούν στην επιφάνεια της τουαλέτας ως πρασινωπή ουσία.

 

Είναι ο καθαρισμός του ήπατος ασφαλής;

 

  • Ναι, η διαδικασία του καθαρισμού είναι ασφαλής. Εισήχθη από τον Dr Hulda Clark, και αυτό έγινε σε περίπου 500 άτομα. Πολλοί από αυτούς ήταν ηλικίας άνω των 70 ετών. Κανένα από αυτά δεν αισθάνθηκε πόνο ή πήγε στο νοσοκομείο.
  • Μπορεί να αισθάνεστε αδύναμοι ή εξουθενωμένοι μετά τον καθαρισμό, αλλά μόνο για μια δυο μέρες.
  • Έχετε καταφέρει να απομακρύνετε τις πέτρες χωρίς χειρουργική επέμβαση.
  • Αυτή η μέθοδος καθαρισμού είναι εκατοντάδων ετών, και η καταγωγή της είναι ακόμα άγνωστη.

 

Σημείωση: Μην αλλάξετε το χρονοδιάγραμμα ή την συνταγή, διότι θα επηρεάσει την επεξεργασία καθαρισμού, και το συκώτι είναι πολύ ευαίσθητο στις λεπτομέρειες.

 

Πηγές:  

 

 αλλος τροπος καθαρισμου ηπατος

Καθαρισμός του ήπατος με σταφίδες: Παραδοσιακή ρωσική Συνταγή 

Όλοι γνωρίζουμε ότι το ήπαρ είναι ένα βιοχημικό εργαστήριο του ανθρώπινου σώματος, όπου  πολύπλοκες διαδικασίες λαμβάνουν χώρα.

Το συκώτι είναι υπεύθυνο για τη διάσπαση των τοξινών που παράγονται στο σώμα. Συχνά, η υπερβολική πρόσληψη των φαρμάκων, κακή διατροφή και ορισμένες βακτηριακές και ιογενείς λοιμώξεις αφήνουν σοβαρές συνέπειες και θέτουν σπάνια απειλή για την υγεία του ήπατος .

Η διαδικασία για την αποτοξίνωση του ήπατος χρησιμοποιώντας σταφίδες (εκτός από τον καθαρισμό του σώματος με τη χρήση του ρυζιού), είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την ανάκτηση οργανισμό και την απελευθέρωσή της από χρόνιες ασθένειες και τις τοξίνες, τοξίνες του σώματος διότι εμποδίζουν την εκκίνηση του αυτο- μηχανισμό επούλωσης, και επίσης να μειώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων και τις παραδοσιακές συνταγές της ιατρικής.

 

Το πρωί απολαύστε μισό φλιτζάνι σταφίδες σε ζεστό νερό και αφήστε το να ξεκουραστεί για 15 λεπτά, στη συνέχεια  το πλένουμε καλά κάτω από τρεχούμενο νερό.
Τοποθετήστε τις σταφίδες σε ένα φλιτζάνι και γεμίστε το κύπελλο  με βραστό νερό, ψύχεται σε θερμοκρασία δωματίου. Ας το υπόλοιπο σταφίδες για 24 ώρες (μέχρι το επόμενο πρωί).
Το επόμενο πρωί, πριν φάτε οτιδήποτε, να πιείτε το ποτό και τρώτε τις σταφίδες. Ξαπλώστε στο κρεβάτι για μιάμιση ή δύο ώρες και να θέσετε μια κομπρέσα ζεστή  (ή ακόμα καλύτερα, ένα μπουκάλι με ζεστό νερό) στη δεξιά πλευρά του στομάχου σας.
Αυτή η διαδικασία εκτελείται μία φορά την εβδομάδα. Η διαδικασία καθαρισμού θα πρέπει να ασκηθεί για ένα μήνα (δηλαδή μία φορά την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του μήνα) και δύο φορές το χρόνο.

www.youtube.com/watch?v=YI_XlHokmHk

Πηγή: www.naturalhealthcareforyou.com

Other included sources linked in Tip Top Home Remedies’s article:
From “The Cure for All Advanced Cancers”, p. 562ff Dr. Hulda Clark

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.